Mutfak Sanatları Akademisi ve Tefal işbirliği çerçevesinde geçen hafta MSA'ya konuk oldum. Birbirinden lezzetli tam 4 tarif yaptık. Tariflerimizi de "Tefal Smart ActivFlow" ile çok daha pratik hale getirdik.
Hem düz hem de kavisli eşsiz bıçak teknolojisiyle topak parçalama mükemmelliğini ve etkili karıştırma özelliğini harmanlayan “Tefal Smart ActivFlow” Blender’lar size lezzetli yiyeceklerin yanında zamanınızı da armağan ediyor.
Ürün, fotoğraftan da anlaşıldığı üzere bir blender ve bu blender'ın en sevdiğim özelliği karıştırma işlemi yaparken sessiz denebilecek kadar az sese sahip olması. Bu açıdan benden tam not aldı ürün. Doğrama ve parçalama olarakda yine mutfakta işleri kolaylaştırabilecek bir ürün diyerek sizinle iki tarifimi paylaşmak istiyorum... Şimdiden afiyet olsun...
Dondurmalı Kuru Meyveli Smoothie
Malzemeler: 1 adet muz, 50gr donuk renk üzümü, 50 gram donuk frambuaz, 50 gr donuk vişne, 50 gr yoğurt, 20 gr kuru kayısı, 20 gr kuru üzüm, 30 gr yulaf, 500 ml süt, 10 gr bal
Hazırlanışı: Bütün malzemeyi blender ile pürüzsüz hale getirin ve bardaklara koyup servis edin.
Köz Patlıcanlı Patates Püresi
Malzemeler: 4 adet közlenmiş patlıcan, 500 gr patates, 20 gr tereyağı, 30 gr toz permesan peyniri, 100 ml süt, 4 dal fesleğen, tuz, karabiber, zeytinyağı
Hazırlanışı: Patateslerinizi yıkadıktan sonra kabuğuyla birlikte haşlayın ve sonrasında da soyun. Patıcanları da közledikten sonra iç kısımlarını alın. Bir kapta patlıcanı, patatesi, tereyağını, toz permesan peynirini ve sütü yaklaşık 10 dakika ısıtın. Dilerseniz taze fesleyen, tuz ve karabiber ile de lezzetlendirebilirsiniz. Tüm bunları blender'dan geçirerek servise hazır hala getirebilirsiniz.
MSA ve Tefal'e bu keyifli davet için teşekkür ederim...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder