***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

4 Ekim 2013 Cuma

Ülker Hero Baby'nin elma bahçeleri...

Ülker Hero Baby ailesi bebekleriniz için en güvenilir ürünleri, kavanoz mamaları tüketiyoruz cümlesini görüp doğrulamamız için geçen hafta tam da hasat vakti bizi Niğde Gümüşler’deki  bahçelerine davet ettiler.  Bu nazik davete evet diyerek düştük yollara.

Araya hemen şunu da sıkıştırmak isterim; organizasyon işi zordur, herkesi aynı anda memnun etme olayı ise en zoru. Daha öncesinde de Ülker Hero Baby ile yurt dışına gitmiş biri olarak her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüklerini söyleyebilirim. Özellikle iki günlük programı mini bir kitapçık şekilde hazırlamaları ve içerisinde bölgenin kısa bir bilgisi, saati saatine program akışı, kendilerinin ve de en önemlisi acil durumlarda aranılması gereken iletişim numaralarına kadar her bilgi yazıyordu o mini kitapçıkta. Profesyonellik, duyguyu kaybetmediğin zaman iyidir derim ben hep. Bu gezide de bu vardı işte. Keyifli bir gezi, doğru adım ve mutlu bir şekilde İstanbul’a dönüş. Gelelim detaylara:


* Hero Baby dünyada ek beslenme pazarında ilk 5 oyuncudan biridir.
* Türkiye’de biberon mamaları, tahıllı kaşık mamaları, kavanoz mamaları-meyve suyu ve bebek bisküvisi olmak üzere bebek beslenmesini oluşturan 4 ana kategoride ürün sunan tek markadır.
* 56 çeşit ürünle doğumdan itibaren bebek ve küçük çocukların  beslenme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
* Türk Gıda Kodeksi, Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası Tebliği’nde tanımlanmış yüksek bebek beslenmesi standartlarına uygundur.
* Fidanların dikiminden hasata kadar her aşama Ülker Hero Baby ziraat mühendisleri tarafından denetlenmektedir.
* Kavanoz mamalarda kullanılacak bebek meyvelerini Amasya, Niğde, Erzincan, Bitlis, Kilis gibi endüstriyelleşmenin az olduğu bölgelerdeki bahçelerden temin etmektedirler.
*
Meyvelerin olgunluğuna bakılarak, eğitimli işçiler ile hasat yapılmakta.
*
El ve hava değmeden püre haline getirilen meyveler kavanoza doldurulmakta.

Ülker Hero BabyPazarlama
Direktörü Aslı Çetkin
Ben derim ki: Biz meraklı bir toplumuz bazen kapağını açıp, ürünün şekline, kokusuna bakmayı severiz. Durum böyle olunca kapağını açtığımız ürünü yeniden yerine koyarız. Bu yüzden kapaklı ürünleri alırken kontrol edin. Açma aşamasında “tık” sesini duymazsanız, açılmış bir ürün almışsınız demektir ki Ülker Hero Baby ürünleri üretim sırasında kapağı özel bir vakum ile kapatılarak hava girişi engellenerek raflara çıkıyor. Hiçbir koruyucu katkı maddesi de kullanılmadığından açıldığı an hemen tüketilmesi gerekiyor, aman dikkat!

Ülker toplantı sonrasında çok güzel bir gezi düzenledi bizler için. Onu da ayrı bir şekilde yazıp size nokta atış yaparak Nevşehir, Niğde ve Kapadokya hakkında bilgi vereceğim.

Bu bilgiler ve keyifli iki gün için tüm Ülker Kurumsal Ailesi’ne teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...