***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

2 Aralık 2010 Perşembe

Türkiye'nin ilk 50 Blog'u arasında olmaktan mutluluk duyarım :)

Veeee 200'ün üzerinde katılımcının olduğu trendus.com blog yarışmasında ilk eleme turu gerçekleştirildi. 818 oyla 7. sırada ilk elemeyi geçtim. Oy kullanan herkese çok teşekkür ediyorum ancak şimdi oylamanın ikinci kısmı başlıyor. İlk 10 için yine sizlerden 15 Aralık'a kadar oylarınızı bekliyorum. Buraya tıklayarak sol üstten "Alfabetik Liste (A-Z)'yi" seçip ASLIHAN GÜNDÜZ = HER ŞEY yazan bu pembe Blog'uma oyunuzu kullanabilirsiniz....

TEŞEKKÜRLEE--EE--EEE--EER


İlk 30 blog, Trendus.com kullanıcı oyları ile belirlendi.
Ben de sizlerin oyula ilk 30'a jüri oylamasız ve de Trendus'un korumasına gerek kalmadan listeye girdim. Jüri, tüm katılımcı bloglar içinden en beğendiği üçer blogu seçerek, koruma altına aldı. Koruma altına alınan bloglar içinden ilk 30’un dışında kalanlar elemeden korunmuş oldular.  Böylece “Türkiye’nin ilk 50 blog”u belirlenmiş oldu.

İlk 50 için şimdi 15 Aralık’a dek sürecek yeni bir seçim heyecanı var. Jürimiz yine olacak. Ancak bu kez jüri ilk 10’a girenleri daha titiz bir elemeden geçirecek.

Şu anda herkesin oyu sıfırlandı. Bir önceki turda alınan oylar hala görülebilir. Artık daha az blog var ve en iyiye bir adım yaklaştık.

4 yorum:

  1. Tebrik ederim çok güzel bi başarı bu aslında bundan sonrası biraz da şans ve çevre işi gibi umarım en mutlu olucağınız şekilde bitirirsiniz yarışmayı:)

    YanıtlaSil
  2. Evet şans işi biraz, küçük bir dergicik içeriğinden oluşan blog'uma güveniyorum. Bakalım...Teşekkürler ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...