***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

28 Aralık 2010 Salı

Mos'a gidip makyaj yaptırdım sizin için ;)

Başlıkla şuanki yazım uyumsuz farkındayım ama paylaşmasaydım eğer içimde kalırdı. Bu kadar zaman sonra oluşan bu güzel tesadüfü siz de bilin istedim... :)

Lise dönemimde elim birazcık yatkın olduğundan kendi saçlarımın dışında boş derslerde, tenefüs aralarında kızların saçlarını yapardım büyük bir keyifle. O zamanlar lakabım ki sanırım hala öle "CADI" ydı. Yıllıklarımıza herkesi anlatan birkaç kelime yazdık ve bana da  "CADI MOS KUAFÖR" yazınca arkadaşlarım, adım öyle kaldı. Şimdi de yıllar sonra Mos'da saçımı makyajımı yaptırınca yıllık için çektiğimiz kare ve başlığı aklıma geldi. Samimiyetimi her zaman seven sizinle de bu anımı paylaşmak istedim...



Neyse, şimdi makyajınız için sayfayı inceleyin. Resme tıkladığınızda büyümüş olarak görebilirsiniz....

Yanda görmüş olduğunuz tabikide çekim anından. Üstteki resimdeki Şahver Koçulu, alttaki ise Burçin Çobanoğlu. Dergi ve çekimler sayesinde tanıdığım ve en çok sevdiğim iki isim olur kendileri... Onlarsız olmayan blogumda, onlara da birkez daha teşekkür ediyorum bu güzel kareler için.

10 yorum:

  1. canımmm her ikisinde de güzel olmuşun ama ben şu evde dostlarla olana daha bi çok bittim :) ve arkadaşalrının elleirne sağlık ;) hatta blogun için tüm katkıda bulunanların...
    yeni olan herşey güzeldir 2011 de öyle olur inşallah

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim :) evet ben de herkese çok teşekkür ediyorum. umarım öyle olur.

    YanıtlaSil
  3. mos darılmasın ama bencede dostlarla olan güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. canım çok güzel olmuşsun çok...ve bence harika bir çekim:) burçin ve şahveri kendi sitelerinden takip ediyorum çok dda beğeniyorum fotoğraflarını bir çekiminize beni de çağırırmısın gelip sizi izliyim:))

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim :) evet çok güzel çekimler yapıyorlar... Bekleriz ;)

    YanıtlaSil
  6. Aslıhancım şimdi görüyorum bunu benn. süper olmus seker kız.
    ayy bızde pek güzel çıkmışızz :)
    tekrar iyi yıllar...

    YanıtlaSil
  7. Ayyyy, çok teşekkür ederim şekerim de süper yapan sizin çekimleriniz yani :)
    E tabiki de güzel çıkacaksınız :)
    Sana da mutlu mutlu yıllar olsun.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzelsin

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...