***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

4 Aralık 2010 Cumartesi

Kapak çekiminden keyifli notlar(ım)

"Hiç öyle bakmayın gülümsemeyeceğim!"

Bu ay Anne Bebek Dergisi için, Seda-Berk Taktaş'ın kızı; Duru Taktaş ile stüdyoya girdik... Babaanneler bana kızmasın ama bu çalışmamızda da bize yardımcı olan yine bir annaneydi... Sessiz sakin bir yapıya sahip olan Duru, fotoğraf çekilmek istemeyince ikna edebilmek için yaklaşık bir saat oyun oynadık. Ama aldığım cevap karşısında "Eyvah! Bunlar işe yaramayacak." diye düşündüm, çünkü Duru aynen şöyle dedi: "Çayımı içip gideceğim..." Annesi ekstra bir durumdan yanımızda olamasa da babası, annanesi ve de her zamanki gibi Burçin ve Şahver'le çok güzel bir kapak çekimi gerçekleştirdik. Duru paşa çayını bitirmeden biz çekimimizi tamamladık...

8 yorum:

  1. Bir an için çocuklarımın küçük olmasını istedim..:)Lakin şimdiki halleri de muhteşem.Güzel bir çalışma olmuş,sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  2. :)))) Çok şirin duruyor değil mi? Çok teşekkürlerr :)))

    YanıtlaSil
  3. hayran olduğum bir işiniz ve harika bir sayfanız var.. yaklaşık 1 saattir geçmiş yazılara dönüp okuyorum:)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Zeynep, çok teşekkür ederim beğenini dile getirdiğin için... Çok çok mutlu oldum mesajına :)
    Teşekkürler ve de sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,
    Uzun zamandır blogunuzu keyifle takip ediyorum :) Geçen haftasonu da Anne Bebek dergisini alıp okudum ve bayıldım. Bu arada Şahver benim hem düğün resimlerimi hem de doğum resimlerimi çekmişti. Zaman içinde çok sevdiğim bir arkadaşım oldu. Onu da dergide görmek beni çok sevindirdi. Benim de 20 aylık canavar bir oğlum var ve acaba resimlerini göndersem model olarak düşünür müsünüz diye sormak istemiştim :) Şahverin ikifotoğrafcı reklamında oğlum Batu'nun hem bizimle hem de tek başına 2 aylık resmi var :)
    Sevgilerimle,
    Sıla

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, çok sevindim :) Hem dergim için hem de blog'um için yazdığınız güzel cümleler için teşekkür ederim... Tabiki düşünürüz. Ne zaman olacağı konusunda net bir şey söyleyemiyorum, okurlarımızdan gelen yoğunluk doğrultusunda bir sıralama yapıyoruz çünkü. Ama siz bana yine de aslihan@annebebek adresime dergimizin arka sayfası için resim gönderin Ocak sayım için... evet bayıldım ben de o resme. Nazar değmesin diyelim :) Mailinizi bekliyorum. Bu arada bir küçük not daha, ocak ayı itibariyle dergimde tek sayfa bloglara da yer vereceğim. Blogla ilgili de bana mail atarsanız onuda değerlendiriz mart ayı için...Çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. :) Çok teşekkürler ilginiz için.
    Size mail atıyorum şimdi.
    Sevgiler
    Sıla

    YanıtlaSil
  8. Rica ederim, mailinizi bekliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...