***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

17 Aralık 2010 Cuma

Çocuklarımız için...

19 tane tasarımın hepsi birbirinden güzel ancak ben en çok bunları sevdim. Diğerlerini görmek ve hatta projeye destek vermek isterseniz ajandanızı ayarlayın 20-27 Aralık tarihleri arasında Palladium'a yolunuzu düşürün...
 

Eastpak, tüm Avrupa'da eş zamanlı yürütülen 'Eastpak Artist Studio' projesi kapsamında yürütülen özel tasarım çantaları ile  yüzlerce çocuğun yüzünü güldürmek için geri sayıma başladı. 'Eastpak Artist Studio' projesi kapsamında ünlü isimlerin bir araya geldiği 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyasına bağışlanmak üzere hazırlanan özgün tasarımlar 20-27 Aralık tarihleri arasında Anadolu Yakası'nın gözde alışveriş merkezlerinden Palladium'da özel camekanlar içerisinde sergilenecek. 

Bahar Korçan'ın başkanlığını üstlendiği 'Moda Tasarımcıları Derneği'nden aralarında Bahar Korçan, Atıl Kutoğlu, Tuvana Büyükçınar, Cengiz Abazoğlu, Özgür Masur gibi isimlerin bulunduğu 19 ünlü tasarımcı ve Beren Saat, Zerrin Tekindor, Derya Baykal, Pınar Altuğ, Gülben Ergen, Başak Fransez, Deniz Marşan ve Tülin Kermen gibi sanat ve moda dünyasından isimler Eastpak çantalara kendi yaratıcılıklarını yansıttılar. Ünlü kağıt tasarımcısı Deniz Doğruyol da  tasarımı yapılan çantalara özel isimlikler hazırlayarak projeye destek verdi.

Eastpak çantalar , Palladium'da bulunan Sportworks mağazasından satışa sunulacak. Elde edilen tüm gelir Milli Eğitim Bakanlığı ve Gülben Ergen'in işbirliği ile yürütülen  'Çocuklar Gülsün Diye' Kampanyasına bağışlanacak.

6 yorum:

  1. Şahaneymiş, hem de anlamlı. Morlu beyazlıya bittim

    YanıtlaSil
  2. Eveet anlamlı ve de güzel. Benim de favorim Derya Baykal'ın tasarımı...

    YanıtlaSil
  3. ne güzel denk düşürebilsek keşke..dur önce bi ajandamıza yazalım:)

    YanıtlaSil
  4. bu güzel proje için neden daha fazla bu tür çalışmalar yapılmıyor merak ediyorum ? sadece bağış yöntemiyle yürütülüyor, halbuki bu çanta tasarımı projesi ne hoşmuş :) hele derya baykal'ın ki, nasıl da belli oluyor kimin yaptığı :)

    YanıtlaSil
  5. evet proje benmde çok hoşuma gitti. Kesinlikle katılıyorum onun tasarımı hemen kendini belli ediyor :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...