***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

19 Kasım 2014 Çarşamba

Füsun Demirel röportajımdan notlar

Füsun Demirel’in özellikle en son izlediğim dizisi “Yalan Dünya”daki karakterinin de etkisiyle, çok hareketli bir yapıya sahip bir kişi olduğunu düşünürdüm. Bu yanlış düşünce ben de çok sık olur, oda ayrı bir konu ya neyse... Anne Bebek Dergimizin röportaj fotoğraflarını çekmek için çocuklarının okulunun bahçesinde buluştuğumuz Füsun Hanım meğer ne kadar durağan bir yapıya sahipmiş. Sessiz, sakin diye tanımlayabileceğimiz bir karakterdeymiş kendisi. Bu düşüncemi dile getirdiğimde ise evet, öyle diyenler oluyor diye cevap verdi. Bir de ekledi; içimdeki bu sakinliği oyunculuğumla atıyorum. Bir dışa açılma durumum oluyor…

Füsun Hanım, geç yaş hamile kalarak bu süreçte anne olmayı düşünen birçok kadına haydi inat etme, yaşın geç değil, yapabilirsin mesajını vererek, erken bir doğumla ama sağlıklı bir şekilde ikizlerini kucağına alan annelerimizden…

Son güne kadar daha doğrusu hareket edebileceği vakte kadar çalışan ve bunu da tavsiye eden Füsun Hanım’la hem anneliği hem de işleri konuştuk… Aralık sayımızda okuyabilirsiniz. Tanıştığıma çok memnun olduğum, mutlu olduğum, keyif aldığım bir kişi oldu kendisi. Bir kez daha bir araya gelip uzun uzun sohbet etme sözü aldım kendisinden. En kısa zamanda yanına yine uğrayacağım ve notlarımı sizlerle paylaşacağım.

Füsun Demirel, aralık ayında Engin Günaydın’ın yazdığı bir komedi filmi ile karşımızda olacak. Son dizisi “Yalan Dünya”nın bittiğine üzülen, bu filmi anlatırken ilk iş heyecanıyla paylaşan biri olarak bizi izlemeye gelin diyor.

“İçimdeki Ses” filminin konusu ise şu şekilde:
Kendi dünyasında yaşayan ve özgüveni yetersiz bir yazar olan Selim (Engin Günaydın); yalnızlıktan
kurtulmak için son çare olarak umreden yeni dönmüş annesiyle birlikte yaşamaya karar verir. Selim’in, spor salonunda yaptığı bir sakarlık, hayal bile edemeyeceği kadar güzel ve zengin olan Ayşıl’la (Leyla Tuğutlu)  tanışmasına sebep olur. Selim’e aşık olan Ayşıl, Selim’in annesi Mehpare’nin (Füsun Demirel) gözüne girmek için Mehpare ve tayfasıyla, komik ve eğlenceli bir yolculuğa çıkar.

Yapımcılığını, “Vay Arkadaş”, “Galip Derviş”, “İçimdeki Ses” gibi projelere imza atan Barakuda Film’in üstlendiği “İçimdeki Ses”; 30 Ocak, Cuma günü vizyona girecek.

İyi seyirler,



  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...