***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

11 Şubat 2014 Salı

Vestel Mix&Go ile sağlıklı ve hafif yaşam

Vestel sponsorluğundaki EKS Mutfak’ta düzenlenen “Hafif ve Leziz Beslenme Sırları” atölyelerinin ilki filenin sultanı Naz Aydemir ve Beslenme Danışmanı Dr. Yasemin Bradley’nin katılımıyla yapıldı. Ben de bu etkinliğe davetliydim.

Vestel’in yeni blenderı Mix&Go ile birbirinden hafif ve leziz içecekler hazırladık. Tek tuşla sağlıklı ve leziz içecekleri anında hazır eden Mix&Go, taşınabilir karıştırma şişeleri pratikliği açısından benden tam not aldı. Karıştırdığınız içeceğinizi başka bir şişeye boşaltma derdinden kurtaran bu pratik mutfak aleti ile kendinize çeşitli içecek tarifleri hazırlayabilirsiniz…

Beslenme Danışmanı Dr. Yasemin Bradley atölyede kısa sürede sağlıklı kilo vermenin yeni formülünü anlattı: “Vestel’in Mix&Go adını verdiği yeni blenderları bu trende ayak uydurmak ve sağlıklı bir şekilde kilo verip formu korumak için birebir. Bir haftalık diyet programı kapsamında her gün farklı bir öğünde yemek yerine doyurucu ve besleyici bir içecek koyabiliyoruz. Ancak içeceğinizin taze olması önemli... O yüzden sabah evden çıkmadan içeceğinizi Mix&Go ile hazırlayın ve yanınızda taşıyın.” “Önce koy karıştır, sonra al dolaştır” Mix&Go blenderlar için Dr. Yasemin Bradley’inin hazırladığı bazı karışımlar: 


Malzemeler: 1 bardak süt (150 ml), 1 küçük muz, 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 10 badem, 1 tatlı kaşığı bal Uygulama: Muzu soyup, ikiye keserek Vestel Mix&Go sürahisine yerleştirin. Üzerine bir bardak süt ve 1 tatlı kaşığı bal ilave edin. Son olarak tokluk hissini artıracak 10 adet çiğ badem ve bir yemek kaşığı yulaf ezmesini de ekleyip çalıştırın. 30 saniye içinde sabah bombanız hazır olacak. 
Malzemeler: 1 havuç, 1 elma, 1 yumuşak avokado, fesleğen yaprakları, yarım limon suyu, bir portakal suyu Uygulama:1 yemek kaşığı bal, Havuç ve elmaları Vestel Mix&Go ile sıkın. Üzerine bal, fesleğen yaprakları ve avokadoyu ekleyin. Sıktığınız yarım limon ve bir portakal suyunu da ekleyince öğle keyfiniz hazır olacak.

Malzemeler: 1 havuç, 2 portakal, yarım bardak su, taze zencefil (fındık büyüklüğünde bir parça) Uygulama: Vestel Mix&Go’nun sürahisine önce havuç dilimlerini yerleştirin. Sonra malzemenin geri kalanını ekleyerek Mix&Go’yu çalıştırın. Kısa süre içerisinde “Turuncu Akşam” hazır olacak.

2 yorum:

  1. Merhaba,
    Ben sadece yaz icin meyvelerle buz kirarak karlama gibi olan icecekler yapmak istiyorum. Bu urun buz kirarken buz incecik oluyor mu yoksa parca parca mi kaliyor? Buz orani fazla oldugunda zorlaniyor mu yoksa gucu yeterli geliyor mu? Parca buz kullanirken hangi buyuklukte buz koymak gerekiyor? Bir kac kere ust uste calisinca zorlaniyor mu? Urun cok pratik ve mutfakta yer kaplamayacak olmasi nedeni ile ilgimi cekiyor aceba buz kirma konusunda yukarida yazdigim konularda bilgi verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  2. Havucun suyunu cikaramaz sanirim. Sadece parcalar?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...