***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

5 Aralık 2013 Perşembe

Kitaplarınızı internetten sipariş edin, karlı çıkın!

Binlerce kitap ve yayınevi tek bir sitede buluştu:
Kitapq.com

Aradığınız kitabı bulmak için yayınevlerini ve kitapçıları gezme olayını rafa kaldıran Kitapq.com edebiyattan tarihe, çocuk kitaplarından kişisel gelişime, aile kitaplarından felsefi kitaplara kadar birçok kitabı okuma meraklıları ile buluşturuyor.


Zamanı kısıtlı olanların, hızla işlerini halletmek isteyenlerin, indirimli kitap almak isteyenlerin, yeni kitaplardan haberdar olmak isteyenlerin, yeni kitapları indirimli almak isteyenlerin, iyi bir online kitap alışveriş sitesi arayanların, tüm yayınevlerini tek bir çatı altında bulmak isteyenlerin ve pratik bir şekilde alışverişini yapmak isteyenlerin yeni adresi: kitapq.com.

En son çıkan ya da en çok okunan kitaplara indirimli fiyatları ile ulaşmak istediğinizde tek adresiniz olan kitapq.com; her kitabın birer yansıma olduğu düşüncesiyle yola çıkan “Online Kitap Alışveriş Sitesi”dir. Fırsatları yakalamak için kitapq.com’a üye olabilir ya da sosyal medyadan facebook/kitap.com  -  twitter/kitapq.com’u takip edebilirsiniz.

Yapacağınız işlemler çok basit; sayfaya üye olabilir ya da üye olmadan alışverişinizi yapabilirsiniz. İstediğiniz kitabı seçip gereken bilgileri doldurduktan sonra kitabın beş iş günü içerisinde adresinize postalanmasını bekliyorsunuz.

Üstelik zengin ürün yelpazesiyle güncel her türlü kitaba ulaşabileceğiniz kitapq.com’dan yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti ödemiyorsunuz.

Her kitabı rahatlıkla bulabileceğiniz, pratik bir site olan kitapq.com kitapseverleri zevkli bir alış-verişe davet eder. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...