***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

30 Mayıs 2013 Perşembe

Hatırlayanlara teşekkür ederim

Beni arayan, mesaj atan, doğum günüm için iyi dileklerde bulunan tüm herkese teşekkür ederek, mükemmel bir şekilde girdiğim yaşımı sizlerle de paylaşmak istedim...

Güne basın toplantısı ile başladım. Toplantı Leb-i Derya Richmond'da harika bir manzara karşısında olunca haliyle kahvaltımda süper geçti. Öğlen ofise geldiğimde masamda beni bekleyen gülen surat kurabiyelerim ve ona eşlik eden notum yer alıyordu. Elbetteki yüzümün gülmesine sebep oldu ve de çok mutlu oldum. Aradan yaklaşık bir saat geçtikten sonra da harika kırmızı güllerim geldi. Masama ve bu güne çok yakışan bu güller de yüzümdeki gülümsemenin çoğalmasına sebep oldu. Tamam artık dediğim anda ise ofis arkadaşlarım bana pasta aldılar ve bir sürprizde onlardan geldi. Dileğimi diledim, mumlarımı üfledim ve keyifle pastamı yedik. Ardından eve geldiğimde ailece her zamanki gibi kutlamamızı yaptık. Pastamı kestikten sonra pat diye gelen sevgili dostum da yine beni mutlu eden kişilerden biri oldu. 
Ofisten çıkarken, her zaman yaptığımız gibi günün durumunu özetleyen kutumuzdan bir kağıt çektim ve bugüne özel yanda gördüğünüz durum çıktı. :=)
27 yıllık bir Aslıhan olarak, bu zamana kadar çok güzel doğum günleri geçirdim. Kimi sürprizleri ailem kimilerini de arkadaşlarım, dostlarım, hayatımda olan özel insanlar yaptı. Unutamayacağım anılar biriktirdim hafızamda. Hayatıma dokunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Yine unutamayacağım ve yıllar sonra hatırlayacağım harika bir doğum günü geçirdim, üstelik hiçbir şey yapmayı planlamadığım bu yaşımda her şeyin zincirleme bir şekilde, beni mutlu edecek yönde ilerlemesi de ayrı mutluluk kattı.

Özel zamanlar içinde özellikle de doğum günü kutlamalarını önemsediğimi bilen ve düşüncemi önemseyip arayan, mesaj atan, sürprizler yapan herkese çok ama çok teşekkür ederim tekrardan. İyiki hayatımdasınız...

Mesajlarınızın, iyi dileklerinizin ortak noktası: Yüzümdeki samimi gülümsememin hiç eksilmemesi oldu. Umarım öyle olur :=)

Paylaştıkça çoğalan anılar biriktirmeyi seven Aslıhan derki; 29.05.1986 tarihinde, 7 aylıkken, sabaha karşı, yaklaşık 1.500 kg olarak iyiki de dünyaya gelmişim... :=)

Veee gece yazdığım bu yazıdan sonra sabah ofise geldiğimde beni solda görmüş olduğunuz bir çiçek daha karşılar... Bunun içinde çooooook ama çooook teşekkür ederim. Ne mutlu oldum öyle mis gibi kokan pembe güllerimle :=)

2 yorum:

  1. Ne güzel bir gün geçirmişsin. Nice mutlu yıllara, yeni yaşında güzellikler diliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. mutlu bir gün geçirmene çok çok sevindim :)geç kaldığım için de üzüldüm ama samimiyetle kutlarım,sağlıkla,huzurla,keyifle nice nice yıllar dilerim :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...