***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

2 Nisan 2013 Salı

Dantell Design Workshop'undan notlarım

Geçen gün Türk kültürünün çeyiz konseptini günümüze taşıyan Dantell'in çanta yapımı workshop'una davetliydim. Son derece keyifli vakit geçirdim atölyelerinde.

Sürekli değişen fikirlerim dikiş aşamasına kadar devam etti. "Broşlar sağda mı dursun, yoksa solda mı? Danteller üstte mi, yoksa aşağıda mı daha güzel durur? Siyah mı yoksa başka renk mi kullansam?" diye düşünerek tasarladığım çantam sonunda istediğim şekle kavuşarak koluma en yakışır bir hale gelince, biran önce yaz olsun istedim. Yaz olsunki bende takayım koluma plaj çantamı :=)

Üstelik bu benim ilk kez tasarladığım bir çanta olduğundan dolayı, benim için değeri de büyük. Hem fena da olmadı hatta gayette güzel oldu. Zevk benim, emek benim. Bunu da başardım, bunu da becerdim. Ohh ne mutlu bana. 
Ama bu çantada sadece benim emeğim yok, parçaları birleştirip diken ustamıza da çok teşekkür ederim bu titiz çalışması için ve tabiki Dantell'e teşekkür ederim bu keyifli daveti için.

Siz de sandıklarınızda sararmaya yüz tutmuş, aman artık modası geçti deyip kullanmadığınız, annelerinizin ya da sizin ördüğünüz göz nuru dantellerinizi farklı tasarımların içine harmanlayarak kullanabilirsiniz.

Geçmişle gelecek arasında nostaljik bir köprü kuran, 2010 yılında kurulan Dantell markasının ürünlerine Kapalıçarşı, Akmerkez, Suadiye ve Akaretler mağazalarından ulaşabilirsiniz.www.dantell.com                                                    

2 yorum:

  1. Çok orijinal bir workshopmuş.İyi günlerde kullanın. :)

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık çok hoş olmuş... :)

    bende bloguma beklerim eskamoda.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...