***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

13 Eylül 2012 Perşembe

Ali İhsan Varol ile canlı canlı

Konuşurken kelimelerimin arasında bu kadar çok "eee" asla ama asla demeyen ben ilk video çekimimin heyecanından olsa gerekki sürekli "eee" demişim. Olsun yine de izleyin diyorum ben bir sonrakinin çok daha güzel olacağını bilerek.

3 yorum:

  1. Vaaay,şubatın 17 sinde orda sizin yerinizde yarışmacıydım.Büyük keyifti:)

    YanıtlaSil
  2. Yaptığınız is çok keyifli eee lerde heyecanın eee leri heyecanlanmak insanı basarıya götüren en önemli etkenlerden biri bence aslı hanım bende bir röportaj yapıp yada bir tv programı yapıp bolca eee kullanmak isterdim ilk programımda çocukluk hayalimdi bu benim ama olmadı .... Basarılar...

    YanıtlaSil
  3. marifetli cadı14 Eylül 2012 10:14

    Marifetli Cadı: "Kelime Oyunu'nu akşamları kaçırmamaya özen gösteriyorum biliyormusun. Hele yemek saatimize denk gelmesi ise süper güzel, yemekler yeniyor, bitiyor yarışmayı seyredecem diye yıkanması gereken bulaşıklar iyice sarkıyor sünüyor elimde :D Ali İhsan Varol'un sunumu o kadar hoş ki, o ipuçlarını verirken yaptığı o kelime oyunları, mimikleri insanı ekrana kilitliyor. Harika bir program......" yorumunuzu yayınlarken bir sıkıntı oluştu, bu yüzden bu şekilde paylaştım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...