***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

20 Eylül 2012 Perşembe

Albümünüzü kendiniz yapın


Uzunca zamandır aklımda bir aile albümü yapma fikri vardı. Bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlayan toplumun bir bireyi olarak dört kişilik çekirdek ailenin her bir bireyi hayatta iken kendimize güzel bir aile albümü hediye etmek istedim.

İnternette gezmeyi severim, yeni keşifler hoşuma gider. Tıkladığım ve size tavsiye edeceğim sitelerden biri: www.lukapu.com.tr

“Nedir bu Lukapu?” diyen sese hemen cevap veriyorum. Lukapu benim için sürekli ertelediğim aile albümümün hazırlanmasını hızlandıran, tasarım konusunda bana pratiklik sunan, istediğim şekilde bir albüm oluşturmamı sağlayan, siparişimi verdikten yaklaşık bir hafta sonra basılmış olarak albümümü bana gönderen, ardından da memnun olup olmadığımı soran yani paranızı alıp, işi teslim ettikten sonrada sizinle ilgilenen ve eğer beğenmezseniz de geri alan -ki beğenmeme şansınız yokta ben yine de yazayım istedim.- Kısacası bana: “Albümünüzü iyi saklayın” diyen bir site.

Ben aile albümü yaptım. Siz istediğinizi yapabilirsiniz elbette.  Lukapu Designer’ı kullanamam ya da beceremem diyen ses, sana da cevabım var elbet; destek hizmetinde çalışanlar istediğinizi yapana kadar yardımcı oluyorlar.Ben birkaç noktada takılmıştım ama hemen hallediverdik.

Bilgisayarınızda sakladığınız fotoğraflarınızı artık basılmış bir şekilde, kendi albümünüzde saklar mısınız lütfen? Dijital çağda birazda demode olun ve hatıralarınıza sahip çıkın, bilgisayara güven olmaz...

Özetle:
Fotoğraflarınızı bir dosyada toparlayın.
* www.lukapu.com.tr adresine tıklayın.
* Lukapu Designer’ı indirin.
* Tasarlamaya başlayın.
* Bankaya ödemenizi yapın.
Ortalama bir hafta merakla bekleyin, kitabınız elinizde.

5 yorum:

  1. Güzel fikir, ama siteye bakınca fiyatlar oldukça pahalı geldi bana. Bir grafiker adayı olarak onların yanında komik kalacak fiyatlara aynısını hatta daha özenlisini, kalitelisini kendime yapabilirim.:D

    Ama tabii başka meslek grupları için güzel bi site.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba melodram. Lukapu'nun ortaklarının arasında da reklam sektöründen gelen birileri var. Dolayısı ile bu tip işleri zaten Lukapu öncesinde de biliyordu. Lukapu'da özenmek ve kitabı tasarlamak zaten sizin elinizde. Ayrıca kitapların kalitesini görmeden bu yorumu yaptığınızı düşünüyorum. Çünkü bu kalitede bir baskı ve kapak ile bu kitabı kendinizin bu fiyata yaptırması çok zor. Biz Lukapu olarak ayda binlerce sipariş yaptığımız için bu fiyatları verebiliyoruz. Yoksa kendiniz gidip bu fiyatları hiç bir yerden alamazsınız.Eğer isterseniz daha detaylı bilgi verebiliriz istediğinizde.

      Sil
  2. merhaba Blogunuzu yeni eşfettim
    üyeyim bende beklerim bloguma
    sevgilerr

    YanıtlaSil
  3. ben takvim yaptırmıştım yılbaşında süperdi bana da beklerim www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten çok güzel oluyor fotokitap ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...