***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

27 Aralık 2010 Pazartesi

İşte şanslı 4 isim ;)

"Yılbaşı hediyelerim var. Alır mısınız?" dedim ve Küçüktırtıl, Aysu K., Ebru, Elif Azra, Minder, Güneş_n_Roses, Chilekli Pasta, A-Rıza, Ela, Gülden Yücedağ, Pınar Özdemir, Pelin Miraç Kılıç, Aylin Akın, Yasemin Saygın Sargın, ayşe Koşay, Derya Öcal&Duygu Ö.H, Gülterin Güneysu, Erato, Dilek Işık, Derin Bebe, Zebuş, Nalan, Tuğba Yaman, Yasemin Çelik, Yasemin Çelik, Zeynep Metinyurt, Esra, Ebru Işık, Neval Yılmaz, Mumbles, Nalan, Sema Engin,Ca.com "Eveeet"  diyerek bana cevap verdiler. Tek tek hepinize çok teşekkür ediyorum.ama hediyeyi kazanan 4 isim belli oldu...Blogumu takibe devam. çünkü yine güzel süprizlerim ve hediyelerim olacak... Mutlu, sağlıklı bir yıl diliyorum herkese... Teşekkürler ;)

 Yemek Vakti - Aylin Akın - Deep Clean Seti
 Küçük Tırtıl - İpek Şampuan Seti
 Nalan - Flormar Makyaj Seti
 Sema Engin - Flormar Makyaj Seti

aslihan-gunduz@hotmail.com adresime iletişim bilgilerinizi mail atarsanız hediyelerinize biran önce  kavuşabilirsiniz... Teşekkürler tekrardan herkese.

15 yorum:

  1. nalannnnnnnnnn! aslıhan dedi ki paylaşırsınız artık dedi bilemiycem hani :)))

    güle güle kullanın hepiniz inşallah

    YanıtlaSil
  2. Zebuş, Nalan'ın yazdıklarından tanıdığım kadarıyla paylaşımcı biri, bence paylaşır seninle de ;) Herkes güle güle kullansın hediyelerini...

    YanıtlaSil
  3. lütfen baskı kurmayınız üstümde rica ederimm :))
    tabikii kankoşşş :) çok çok teşekkür ediyorum şimdiden.. 2011 in uğurlu geliceğine dair bi nebze de olsa umut getirdi bu çekiliş bana Aslıhancım :) sağol varol takipteyizzz ;)
    herkeseee meriii kırismıssss :)

    YanıtlaSil
  4. Aaaa baskı mı? Lütfen, yanlış anlamayalım. Sadece paylaşımcı ruhunu söyledim :)
    Umut etmek ve de ettirmek güzel bir şey. Ben teşekkür ederim.Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. hediye olmadı bari "aşk" bizden yana olsun 2011 de inşallah :))

    YanıtlaSil
  6. hepimiz için KOCAMAN bir AMİNNNN diyorum :)

    YanıtlaSil
  7. hayretler içindeyim:(yılbaşı hediyelerin için ilgili başlığına yorum yapmıştım benn:(ve facebook sayfanı da beğenmiştim veee 1 haftadır blogumda senin reklamını yapıyordum .hala da mevcut,ilanın :(inan hiçbir şey anlamadım.yazdııklarım sana nasıl ulaşmamış olabilir çok ilginç:(

    YanıtlaSil
  8. Sitare merhaba, buraya yorumları yazdığın an otomatik olarak ekleniyor, ben onay bile vermiyorum. Yazdığın an kontrol ettin mi? Ben de duruma çok şaşırdım şimdi.Yazdığın yorumun düşmemesi ilginç. İlgin ve de takibin için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Adsız gelen yorum mu acaba seninkisi? Altına adını yazmanı istemiştim, yorumlardan görebilirsin. Takibin ve de desteğin için sana da başka küçük bir hediye göndermek isterim, kabul edersen tabi.

    YanıtlaSil
  9. Aynısı bana olmuş sanırım yazdığım yorum gelmemiş ki ben kontrol etmiştim :)) neyseki takibe devam edeceğim ve bir dahaki yılbaşında hediye benim olmalı :) zebuşunda dediği gibi 2011 hepimize aşk getirsin inşallahh :):):)

    YanıtlaSil
  10. Hayır, senin yorumun düştü. Var, gözüküyor. Bir sorun yok yani :)Sadece yukarıya yazmamışım o kadar ...

    YanıtlaSil
  11. utandım mahçup ettin beni :)kendi saflığım yüzünden seni fırçalamış gibi oldum .kesin ben becerememişimdir yorumu göndermeyi.nazik düşüncen için çok teşekkür ederim.ne cevap versem bilemedim ben şimdi:)sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  12. Utandırmak için yazmadım ama gerçekten. Sorun değil. Evet demeniz yeterli, süpriz bir hediyem gelecek size :)

    YanıtlaSil
  13. ee süpermiş:) teşekkür ederim canım..Yıl iyi gelecek bana sanırım :)

    YanıtlaSil
  14. Rica ederim. Ben ilgi ve takip için teşekkür ederim asıl... Sanırım ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...