***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

21 Kasım 2013 Perşembe

İki kişilik sinema keyfi için KAFİKA'ya...

Sevgilisine sinema kapatma niyetinde olup sonrasında vazgeçenlere, kendi filmini sürpriz bir şekilde sunmak isteyenlere, fotoğraflarından video oluşturup bunu nasıl sunacağını bilemeyenlere, doğum günü sürprizi için yeni fikirler arayanlara, filmlerdeki gibi bir evlenme teklifi etmek isteyenlere ya da sadece baş başa bir film izlemek isteyenlere güzel bir önerim var bu hafta: KAFİKA!

İki kişilik sinema keyfi burası.

KAçırdığınız lmler KAhvesi Taksim Meydanı’ndan Fındıklı’ya inen yokuşun solundaki Bolahenk sokakta sizi ve arkadaşınızı beklemekte.

Unutulmaz bir ana imza atmadan önce ilk işiniz izlemek istediğiniz filmi seçmek olmalı. İster Kafika arşivinden isterseniz de kendi arşivinizden bir filmi ayarlayabilirsiniz.

Film işi tamamlandıktan sonra Kafikayı arayıp, istediğiniz gün ve saat için yerinizi ayırtmalısınız mutlaka.

Bir sürpriz hazırlığı içerisindeyseniz eğer bunu Kafika’ya söylüyorsunuz ve onlar sizler için gül yapraklarından oluşan muhteşem bir sinema odası hazırlıyorlar hemen.

Gül yapraklarının yanında, filmin sonunda ikinize ait bir kare ekranda görünsün isterseniz eğer size “hayhay” diyen ekip bunu da çok güzel bir şekilde ayarlayabiliyor.

İlla sürprizler yapmak için gitmenize gerek yok, sinema odanızın gül yapraklarından oluşmasına da... Baş başa film izlemek isterseniz de yolunuzu buraya düşürebilirsiniz. 

İki kişi film izlemek için vereceğiniz rakam 70 TL. Gül yaprakları, pasta, yemek vs eklerseniz fiyat biraz daha artabiliyor. Bunun için www.kafika.com tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Küçük bir not size; fırsat sitelerini takip ederseniz eğer burada yazdığım rakamın yarı fiyatına bu keyfi yaşayabilirsiniz. İyi seyirler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...