***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

11 Ağustos 2013 Pazar

Vialand'e uğradınız mı?

Bayramın üç günü Avea'nın sponsorluğunda, Türkiye’nin ilk uluslararası mega tema parkı, gösteri merkezi ve alışveriş merkezini bir arada sunan Vialand'de gerçekleşen AveaPark Konserleri kapsamında sahnede Ebru Gündeş, Soner Sarıkabadayı ve Bengü yer aldı. Sanatçıların sahne performansları hakkında görüşlerimi bir sonraki postumda aktaracağım. Önce bu yeni AVM ve konser alanı ile ilgili birkaç bilgi paylaşmak isterim sizinle...


Vialand nedir?
Türkiye'nin ilk en geniş alana sahip uluslararası mega tema parkı, gösteri merkezi ve alışveriş merkezidir.

Diğer AVM'lerden farkı nedir?
Burası kapalı bir alışveriş merkezi değil. Bir cadde üzerinde konumlanmış birçok markayı bünyesinde barındıran, konser alanına sahip olan ve aynı zamanda da kocaman bir tema parka sahip bir AVM. Temaparkta çocuklarınızla uzun zamandır geçirmediğiniz keyifli bir zamanı geçirebileceğiniz idda ediliyor. Henü oyun alanını keşfetmedim ama oyun alanından çıkan minik misafirlerden aldığım cevap içerisinin son derece eğlenceli olduğu yönünde oldu. Sadece çocuklar için değil, büyükler içinde bir alan.

Nerede?
Eyüp ve Gaziosmanpaşa Belediyesi sınırları içerisinde bulunan 600.000 m²’lik arazi üzerinde yer alıyor. Kuzeyinde TEM Otoyolu ve güneyinde ise E5 Karayolu var.


Nasıl gidilir?
Vialand, TEM ve E-5 aksının tam ortasında yer alması nedeniyle her yönden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İster kendi aracınızla isterseniz de toplu taşıma ile gelin takip etmeniz gereken yön Yeşilpınar tabelaları olmalı. Ayrıca AVM'nin sitesine girerek yine servis güzergahları hakkında bilgi alabilirsiniz.




Otopark sorunu var mı?
Hayır. Kapasitesi son derece geniş olan bu AVM'ye aracınızla rahatlıkla gelebilirsiniz.

Konser alanı genişliği nedir?
On bin kişilik bir alana sahip olduğunu vurgulayan mekanda keyifle, kalabalık içinde daralmadan bir konser izleyebilirsiniz. Ben konserlerde çok eğlenmekle birlikte keyifli bir zaman dilimi geçirdim.

Önümüzdeki hafta hangi etkinlikler var?
AveaPark yaz konserleri maalesefki bitti. Başka hangi etkinliklerin olduğunu buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Klasik AVM'lerden sıkıldıysanız sizde buraya uğrayın derim. Caddede yürümek, arada bir mağazalara bakmak, tüm markaları tek bir yerde bulmak, yemek yemek ya da çocuğunuzla, arkadaşınızla temaparkta keyifli vakit geçirmek istiyorsanız Vialand'e gelin!

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...