***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

21 Şubat 2013 Perşembe

Bu sefer Pril ile mutfakta harikalar yarattım

Nasılda abartı bir başlık oldu ama değil mi? Beni tanımayanlar için "Vaaay" dedirtecek türden, tanıyanlar içinse "yenilecek kadar lezzetli olmuştur" cümlesini kurdurtacak kadar iddialı...

Pril'in Doors Akademi'de düzenlediği Sevgililer Günü Lezzet Atölyesi'ne katıldım geçen haftalarda. Mutfağı olduğu gibi bırakıp çıkma olayından dolayı bayılıyorum ben bu tarz aktivitelere. Ardındaki bulaşıkları ardındaki düşünsün, alsın eline Pril'i yıkasın ama değil mi?

Doors Akademi'nin mutfağında yaptığımız menü tam da Sevgililer Günü'ne yakışır türdendi. Hamarat günümdeydim, çünkü; Aşk Bahçesi (Narlı cevizli afrodizyak salata), İtalyan Öpücüğü (Riso Nero Aşk Risottosu-fırınlanmış çeri domates, taze krema ve  taze baharat marinelei ızgara bonfile) ve Kalpten Kalbe (Reçelli, kalp şeklinde kurabiye) yaptım. Aslında yaptım demem yanlış bir ifade oldu, çünkü tüm lezzetleri Sevgili arkadaşım Pınar Eslek ile birlikte yaptık. Pınar Blogun'da tarifleri sizlerle paylaşacak, kendisini takibe alın.

Yaptıklarımızı afiyetle bizler için hazırlanmış, narlarla bezenmiş soframızda Pril'in yeni ürünü olan Yeni Pril Naréı" çok güzel yansıtmıştı. Aşk dolu bir günü her birimizie verilen özel güllerimizle keyifle bitirmiş olduk.

Not: Bulaşık işi benden daha fazla zamanını mutfakta geçiren annemin ama yanlış anlaşılmasın ben de mutfakta zamanımı geçirip kendisine yardım ediyorum tencere yıkamak dışında :=) Annemin mesajı: Pril kullanın! (Emir büyük yerden olunca yazmasam olmaz.)
 
Bu aktivite için Pril ile bizleri davet eden Med Partners'e sevgili Müge'ye teşekkür ederim.

3 yorum:

  1. aaaa bende etkinlikteydim,yemek yapmaya çalışmaktan hiç farketmemişim:(

    YanıtlaSil
  2. KOLAY GELSİN ASLI HANIM :) MUTFAĞA DA YAKIŞMIŞSINIZ :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,
    1 Gün sonrası öncesi değil de,sonrası orada olsaydım tanışma fırsatı yakalayacakmışız:)
    Bence de harika bir etkinlikti:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...