"İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerinden "El Yapımı Makarna ve
Sosları"nın püf noktalarını öğrenmek ister misiniz?" diye sorulunca,
elbetteki cevabım "Eveeet!" oldu MSA'da keyifli vakit geçirmeyi seven
biri olarak.
Her zamanki gibi sevgili meslektaşım Işıl ile mufakta harikalar yarattık. Abartmıyorum, biz bu mutfağa alışığız haliyle de güzel oldu yaptıklarımız :=)
Neler mi yaptık?
* Mantarlı makarna hamurundan Fettuccine, yaban mantarları, dana bacon ve kremalı parmesan sos ile.
* Ispanak ve ricotta peynirli dolgulu ravioli, taze fesleğenli domates sos ile.
* Fettuccine, dört peynir sos ile.
Bu makarnalar nasıl yapılır derseniz MSA'nın takvimine bir bakın derim.
Açımmm :))) elinize sağlık valla ben de el yapımı olmayan bi spagetti bolonez yapayım bari..
YanıtlaSilElinize sağlık :)))
YanıtlaSilyaa süper olmuş MSA nın eğitimine bende katılmayı çok istiyorum bir türlü ayarlayamamıştım şimdi senden görünce özendim:)))
YanıtlaSil