***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

15 Aralık 2014 Pazartesi

Tijen Aktay röportajımdan notlarım...

Ocak ayı Anne Bebek Dergisi’nin röportaj konuğu Tijen Aktay...

Aralık ayı içerisinde mutfağına konuk olduğumuz Tijen Hanım’ı özellikle de mutfağa merakı olan birçok kişi biliyordur ama ben yine de sizlerle tanıştırmak isterim kendisini. Kanaltürk ekranlarında her cumartesi 15:50’de “5 Çayı” programı ile bizlerin karşısına geçerek dumanı üzerinde, lezzeti tadında, görüntüsü aklımızda kalacak tarifler veren biri kendisi. Özetle programın sunucusu, hazırlayanı, her şeyi… Öncesinde neler yapıyordu derseniz de röportajımızı okuyunuz diyorum ve merakla Ocak sayımızı bekleyin diye de ekliyorum...

Rengarenk bir mutfaktan sizlerle buluşan Tijen Aktay ile biz de stüdyoda görüşüp mutfak merakının nasıl başladığını, anneliğin nasıl gittiğini konuştuk. Çünkü ekranlardan izlediğimiz ve çok beğendiğimiz bu renkli mutfağı bir de biz görelim istedik. Bu yüzden de kendisiyle televizyon çekiminden birkaç saat önce buluştuk.

Hamilelik sürecinde de ara vermeden yemekler yapmaya devam eden annemizin iki çocuk annesi olduğunu biliyor muydunuz? Ben de sadece bir yaşında küçük bir kızının olduğunu biliyordum ama bir de on bir yaşında oğlu varmış Tijen Hanım’ın. Yani iki çocuklu, başarılı bir annelerimizden kendisi.

Ekranda gördüğünüz gibi. Ne eksik ne fazla. Keyifli, hoş sohbetli ve anlatmayı seven biri. Çocuklarından bahsederken gözleri ışıl parlıyor. Kokularına aşığım onların diyor. İkimizde konuşmayı diğer insanlardan biraz daha fazla seven kişiler olduğumuzdan dolayı sohbet sohbeti açtı ve ortaya çok güzel bir röportaj çıktı… Ocak sayımızı bayilerde bulabileceksiniz. Biraz daha sabredin, henüz hazırlık aşamasındayız…

Bu keyifli mutfakta enerjisi yüksek bir röportaj için Tijen Aktay’a çok teşekkür ederim…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...