***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

24 Ocak 2014 Cuma

Gökhan Gönül röportaj notlarım

Daha önceki röportajlarımdan küçük bir farkı vardı bunun, çünkü bir futbolcu ile konuşacaktım. Oyuncular ve ses sanatçılarıyla genelleme yapabilecek kadar fazla röportaj yapmıştım geçmiş dönemlerimde ama bir futbolcu hakkında neyi nasıl anlatır konusunda pek bir fikrim yoktu açıkçası. Hazırladığım sorularımla Anne Bebek Dergisi olarak bizi, beni, nasıl karşılayacağının merakı ile kapısını çaldım Gökhan Gönül'ün... O da ne Gökhan Gönül henüz antrenmandan dönememiş. Antrenman bu uzayabilir diyerek röportajımıza eşi Hatice Hanım ile başladık. Tam aşk hikayelerini anlattığı vakit çalan zilin ucunda Gökhan Gönül olunca sohbetimize hem Hatice Hanım hem de Gökhan Bey ile devam ettik.

Evde, oğlu Baran ile koşturmalarının sahadaki antrenmanlardan daha yorucu olduğunu ama bu durumdan da çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren bir baba.

Tedirgin konuşan biri aynı zamanda. Tedirginliği yanlış bir cümle kurma kaygısından dolayı. Çünkü iyi bir futbolcu olabilirsiniz ama iyi bir kişiliğiniz yoksa durum biraz karışır diyor. Her hareketinizle örnek olmanız gereken bir sürü kişi varken her istediğinizi konuşup, özgürce davranmamalısınız diye de ekliyor.


Sakin, kendi dünyasında mutlu, işine gidip gelen standart bir yaşam süren bir baba baktığınızda. Oğlu ile balık tutma hayalleri var büyüyünce mesela...

Kariyerindeki başarısından konuştuğumuzda da böbürlenme gibi bir durumu asla olmayan aksine daha bir mahcup konuşan ve "İnsanlara iyi bir örnek olabiliyorsam ne mutlu bana." diyerek bundan mutlu olan biri.

Tüm taraftarların kavgasız bir şekilde maçlara gelip, kendilerini desteklemesini isteyen ve hepsine teşekkür eden Gökhan Gönül'e ve eşi Hatice Hanım'a evlerinin kapılarını Anne Bebek Dergisi olarak bize açtıkları için teşekkür ederiz. Röportajımız Şubat sayımızda yayınlanacak.


2 yorum:

  1. Samimiyetinin ve disiplinli çalışmanın getirdiği başarıların hep daim olsun Aslıhan'cım...

    YanıtlaSil
  2. Yaptığım yorumlara ismimi yazmayı unuttuğum için bir çok yorumum ''Adsız'' olarak gözüküyor:) Nurten Karahan Sevgiler Aslıhan'cığım...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...